már
10

Mérgező agglegény

| Szerző: rosalie | 2:28 pm

Felkel, eszik, dolgozik, eszik, bevásárol, sportol, eszik, tévét néz, alszik. Felkel, eszik, dolgozik, eszik, bevásárol, eszik, tévét néz, játszik, alszik. Felkel, eszik, dolgozik, eszik, sportol, eszik, tévét néz, alszik. Felkel, eszik, dolgozik, eszik, bevásárol, eszik, tévét néz, játszik, alszik. Felkel, eszik, dolgozik, eszik, sportol, eszik, tévét néz, alszik. Felkel, eszik, takarít, eszik, bevásárol, sportol, eszi, tévét néz, iszik, bulizik, iszik, alszik. Felkel, eszik, pihen, eszik, tévét néz, eszik, játszik, eszik, alszik.  

Az alábbi néhány sor egy hetes programot jelent. Ha még elvégeznék néhány ctrl+c/crtl+v mozdulatot, akkor lassan kijönne egy hónap, majd egy nagyobb rész kijelölése és beillesztése után megkapnám az év 365 napját, minden negyedik évben pedig a szökőnappal kiegészített 366 napot. A következő nagyobb halmaz képzése már több munkát igényel. Fontos megvizsgálni, hogy a kérdéses személy mióta rendelkezik állandó munkahellyel, és mióta sportol. Ha felállítottam a foglalkoztatottsága első napjától a mai napig számított időintervallumot, akkor világosan kirajzolódik, hogy a 365 napot csak 4 évvel, vagyis a négyes számmal kell megszoroznom. Ezt a négy évet, a négy év egyenként mért 365 napot, esetenként 366 napot, évente megszakítja 1-1 rövidebb szakasz, amikor a munka tevékenységét átváltja a városnézés, vagy a játék igékkel definiálható szabadidős foglalkozás.

Az állandóság biztonsága megnyugtatja, a változásoktól fél, a hosszú távú változásoktól egyenesen megijed. Hetente egy alkalommal elhagyja az otthonát és a barátaiként emlegetett hozzá hasonló életvitelű és sorsú férfi egyedekkel ellátogat egy a városában nagy népszerűségnek örvendő szórakozóhelyre. Az említett objektumról az előzetes felmérések alapján elmondható, hogy egy úgynevezett „Lek”-ről van szó. A lek nem más, mint a párválasztás során a reproduktív státuszt jelző, kizárólagosan csak ebből a célból birtokolt terület. A hét hatodik napjának esti óráiban kezdődik a vadászidény és a hét hetedik napjának kora reggeléig tart. Feladatuk a szórakozás, mint társas tevékenység, ezt követi a tánc, ami szintén a jó kedv fenntartása érdekében történik. Nem titkolt céljaik között szerepel az ellentétes nem egyik képviselője figyelmének felhívása. A figyelemfelkeltés történhet közelítő lépésekkel, tánccal, tekintettel, vagy konkrét ajánlat tétellel. A siker garantált, ha tapasztalt szakemberekről van szó. Ha pozitív visszajelzéseket kapnak az este folyamán a kiszemelt nőtől, akkor a későbbi célok által meghatározott továbblépési lehetőségek közül kiválasztásra kerülhetnek az alábbiak: 1 éjszakás kaland, több éjszakás kaland, futó kaland, hirtelen támadt, de gyorsan elillanó érzelmek által vezérelt kaland. Ezt követi a csók, majd a női egyed hazakísérése, vagy későbbi felhasználásra a telefonszám elkérése.  Ha megtörtént a telefonszámok cseréje, akkor a női egyed minimum három maximum hét nap múlva számíthat a férfi üzenetére. Ezt követően találkozó találkozót követ, csók csókot követ, és aktív szexuális életet kezdenek el élni. A randevúkat összekötik közös programokkal, élményekkel, és hosszan tartó, tartalmasnak nevezhető dialógusokkal. Egy idő után párkapcsolatról beszélhetünk. Néhány hét, vagy hónap múlva, ez vérmérséklettől függ, előállhat a férfi egyed a „szeretlek” szóval, ami több jelentéssel bír, de a női egyedek az esetek túlnyomó részében félreértik azt, és egy manapság közhelyes kifejezéssel élve: készpénznek veszik.

A férfi egyed használja a női egyedet, addig, amíg szüksége van rá. A kapcsolatból minden esetben profittal távozik. Mivel színészi képességeit az eltelt 30 év alatt tökéletesre fejlesztette, ezért nem jelent gondot az őszinte kinézet, és nézet közvetítése. A család fogalma alatt a barátokat, a közös élet alatt a világegyetem, a levegő, a környezet közösségét, az örök szerelem alatt az összes nőbe való szerelmet, és vonzalmat kell érteni. Miután a közösen eltöltött idő a kapcsolat szorosabbá fűzését, esetleg az együttélést követelné meg, a férfi gondolkodás nélkül és meglepően gyorsan kihátrál a kapcsolatból. A továbbiakban odadobja a barátságát mint rágnivaló csontot a nő elé. A szakítást néhány hetes türelmi idő követi, majd a szórakozás ismét bekerül a férfi heti teendői közé.   

A bejegyzés trackback címe:

https://kopottlevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr604304201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuflé 2012.03.11. 15:20:07

Tetszik a jellemzés! :)

Ollós Ani 2012.04.08. 15:33:51

Érdekes megvilágítás ez a férfiakról!
süti beállítások módosítása