már
20

Felhívás!

| Szerző: rosalie | 1:03 pm


Felhívás a polgártársakhoz!

 

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni a Rettentő Karhatalom nevében, hogy országunk területén megállíthatatlanul elburjánzott a Kór nevű betegség. A határokat lezártuk, és minden megyében gondosa elkerített karanténokat létesítettünk.

A kijárási tilalmat mától rendeljük el!

Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy ne sértse meg a szabályokat!

Mentőegységeink folyamatosan gondoskodnak a lakosság élelmiszer és gyógyszer ellátásáról.

A Kór ismertetésével kapcsolatban prof. Dr. Beteg Márton, az országos állatorvos így nyilatkozott:

,,Olyan, mint valami undok betegség. Észre sem veszi, és máris ledönti a lábáról a gyanútlan egyéneket. Vannak jelei annak, hogy ki, mikor és hol fertőződött meg, de rendkívül nehéz felismerni, hogy erről a nyavalyáról van szó. A lappangási ideje szervezet, mondhatni személyfüggő. Egyes emberek érzelmi immunrendszere úgy le van gyengülve, hogy a vírus azonnal megmutatkozik, és vannak, akik hosszú évekig szimbiózisban élnek vele.

A betegség hosszú lefolyású és kezelhetetlen. Szakaszosan támadja meg a test különböző részeit, s hatása csillapíthatatlan. Egyetlen hatásos módszernek a különböző szintetikus és hallucinogén drogokat jelölték meg többen, de illegalitása és súlyos szervezetromboló mellékhatása miatt továbbra is tiltottak ezek a szerek.

Rosszabb, mint a rák, fájdalmasabb, mint az éber amputáció. A század közepén voltak, magukat tudós orvosoknak tituláló sarlatánok, akik elektrosokkal próbálták az agy egyes, a Kór terjedését felerősítő részeit bénítani, hogy a szellemi mutáció ne induljon el. Természetesen kudarcot vallottak, és ezennel kijelentem, hogy a hasonló próbálkozások még mindig szigorúan tiltottak! Az emberi faj kísérletező kedvű.

A betegség nemre, korra, fajra való tekintet nélkül támad. Ha valaki egyszer elkapta és sikerült túlélnie a gyógyulás szakaszát, az elkaphatja újra és újra.

A fertőzötteknek nehezükre esik a lélegzetvétel, erős mellkasi fájdalmuk van, csökken a koncentrációs képesség, lehetségesek alvászavarok, jellemző az étvágytalanság, depresszióra való hajlam, s a legtöbb öngyilkos is vírussal fertőzött.”

 

Ezúton kérünk mindenkit, ha hasonló tüneteket észlelnek magukon, akkor haladéktalanul keressék fel a Körzeti Karantént!

 

Dr. Kevély Ferenc

Elnök,

Rettentő Karhatalom

2009. 09.09

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kopottlevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr491014233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása